Konsulenter

Mail:   Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Mobil: 505 606 74

Søren Bastholm Olesen

Søren er medstifter af Amphi-Bac og har som teknisk direktør ansvaret for den høje standard som firmaet sætter en ære i at lægge navn til.

Søren er civilingeniør i miljøteknik og har, inden han startede firmaet, været ansat på Aalborg Universitet i 3 år, hvor han har arbejdet med sporing af mikrobielle forureninger i badevand og drikkevand samt i industrielle anlæg. Søren har herigennem og via de mange år i Amphi-Bac opnået stor praktisk erfaring med kildesporing. Med sin interessere i teknik, sørger Søren desuden for at firmaet hele tiden udvikler nye spændende produkter, der imødekommer den stigende interesse for teknologiske løsninger indenfor både badevand og drikkevand.


Mail:   Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Mobil: 40 97 95 03

Martin Hesselsøe

Martin er medstifter af Amphi-Bac, og har som administrerende direktør primært ansvaret for de administrative opgaver.
Martin er ph.d. og har i perioden 1997-2006 arbejdet med mikrobiologiske forskningsprojekter på Københavns Universitet (KU-LIFE) og Aalborg Universitet. Martin har således mange års erfaring med anvendelse af moderne mikrobiologiske teknikker til detektion af bakterier i forskellige miljøer. Martin er partner i vores søsterselskab, Amphi Consult, hvor han til dagligt leder kontoret i Aalborg.


Mail:   Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Mobil: 23 72 28 69

Sara Starcke

Sara er medejer af Amphi-Bac og har været ansat i firmaet siden foråret 2010.

Sara er uddannet ingeniør i bioteknologi fra Aalborg Universitet og har med den baggrund både stort teoretisk og praktisk kendskab til de biologiske metoder, der benyttes i forbindelse med kildesporing i drikkevand og badevand. Sara blev ansat i Amphi-Bac som nyuddannet og har med baggrund i de mange kildesporingsopgaver og prøvetagninger oparbejdet bred erfaring inden for området.


 
Amphi-Bac har desuden en række specialiserede konsulenter tilknyttet, som vi bruger i forbindelse med specialopgaver og i travle perioder.

Amphi-Bac
Østre Havnegade 12
9000 Aalborg

Telefon 50 56 06 74
E-mail: sbo@amphi.dk

Overvågning, Sporing og Alarmering af biologisk vandforurening