Amphi-Bac

Overvågning, Sporing og Alarmering af biologisk vandforurening

Om Amphi Bac

Amphi-Bac er et innovativt firma med speciale indenfor badevand og drikkevand. Firmaet blev opstartet i 2008 i forbindelse med implementereingen af badevandsdirektivet, og har siden rådgivet og udført kildesporingsopgaver for kommuner og forsyninger i Danmark, både på drikkevand og badevand. I takt med forespørgslen på ydelser og produkter er steget igennem årene, har Amphi-Bac udviklet nye produkter og metoder, der har medvirket til at vi i dag tilbyder en bred vifte af løsningsmuligheder på alle typer af udfordringer indenfor både badevand og drikkevand.

Hos Amphi-Bac har vi et klart ønske om ikke at gøre tingene mere komplicerede end de behøver at være, og vores arbejde er præget af en praktisk tilgangsvinkel på en opgave. Vi har stor ansvarsfølelse for alle vores opgaver – store som små – og vægter meget højt, at vores kunder altid er tilfredse med det arbejde vi udfører. Vi er et uformelt og fleksibelt firma, der tilpasser hvert enkel opgave individuelt og evaluerer opgaven løbende for at sikre os, at den bedst mulige løsning altid benyttes.

Amphi-Bac er et landsdækkende firma med tilholdssted ved Østre Havn i Aalborg. Vi har konsulenter tilknyttet over det meste af landet og kan hurtigt mobiliseres til små eller store opgaver.

Konsulenter

Søren Bastholm
Olesen

sbo@amphi.dk
Mobil: 505 606 74

Martin
Hesselsøe

mh@amphi.dk
Mobil: 40 97 95 03

Sara
Starcke

ss@amphi.dk
Mobil: 23 72 28 69

Kontakt vores konsulenter

Kontakt os for en uforpligtende snak om kildesporing, badevandsprofiler, varslingsbehov eller noget helt andet.

Læs mere om vores konsulenter

Amphi-Bac
Østre Havnegade 12
9000 Aalborg

Telefon 50 56 06 74
E-mail: sbo@amphi.dk

Overvågning, Sporing og Alarmering af biologisk vandforurening